Aktuelno

NOVO LICE UNIVERZITETSKE BIBLIOTEKE “SVETOZAR MARKOVIĆ”

Vratili smo stari sjaj Univerzitetskoj biblioteci Svetozar Marković u Beogradu! Završeno je renoviranje blizu 3.000 kvadratnih metara fasade, a sređeni su i dekorativni elementi. Radovi na jednoj od najlepših građevina u prestonici trajali su dva meseca, a svakodnevno je bilo angažovano najmanje 10 radnika.

Revitalizicija fasade prve namenski izgrađene biblioteke u Srbiji finansirana je sredstvima iz donacije Ambasade SAD u okviru programa “Ambasadorov fond” za očuvanje kulturnog nasleđa.

REVITALIZACIJA FASADE – POP LUKINA

Naša kompanija uskoro započinje sa radovima na revitalizaciji fasade na dve zgrade u Pop Lukinoj ulici u centru Beograda koje su pod zaštitom države. U pitanju je ukupno više od 2.500 kvadratnih metara fasada, za šta će nam biti potrebno oko 2.000 m2 cevastih skela. Za montažu skela biće potrebno oko 15 dana, a zatim krećemo sa uzimanjem uzoraka sa vučene i dekorativne plastike.

RENOVIRANA FASADA OŠ BOŠKO BUHA

Osnovna škola Boško Buha na Zvezdari dobila je potpuno nov sjaj zahvaljujući zaposlenima kompanije msg Solutions koji su obojili kompletnu fasadu škole i betonsku ogradu.

Ova dobrotvorna akcija trajala je jedan dan, a učestovalo je više od 50 zaposlenih koji su prefarbali brojne grafite i fasadu premazali svežom bojom.

Sa velikim zadovoljstvom u ovoj divnoj akciji učestvovali su i naši profesionalni moleri i farbari koji su pomagali učesnicima akcije.

STRUČNA PRAKSA ZA STUDENTE

Studenti završnih godina Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu posetili su Univerzitetsku biblioteku „Svetozar Marković“, gde kompanija Jadran d.o.o. izvodi radove na rekonstrukciji i revitalizaciji fasade.

Obilazak radova deo je besplatne stručne prakse, a budući diplomci imali su priliku da se upoznaju sa pravilima i obaveznim procedurama za radnike na gradilištu, ali i da vide kako izgleda sređivanje fasade prve namenski izgrađene biblioteke u Srbiji. Podsetimo, ova prelepa zgrada u Bulevaru kralja Aleksandra sagrađena je još 1926. godine.

Kompanija Jadran d.o.o. pokrenula je projekat stručne prakse za studente sa ciljem da privuče i zadrži mlade ljude sa visokim potencijalom. Obuka traje šest nedelja tokom kojih se studenti upoznaju sa kompanijom, našim mentorima i zaposlenima, ali i dobijaju konkretne zadatke i odgovornosti. Tokom stručne prakse studenti takođe analiziraju situacije iz prošlosti, suočavaju se sa izazovima obavljanja radnih zadataka u kratkim rokovima, ali takođe imaju mogućnost da ocene nas.

Kompanija Jadran nastaviće za razvijanjem ovog projekta i u budućnosti.

Antikorozivna zaštita i peskarenje - piktogram i ilustracija

Sektor antikorozivne zaštite i peskiranje

Završni radovi u građevinarstvu - ikona i ilustracija

Sektor završni radovi u građevinarstvu

Deo tima sektora završni radovi u građevinarstvu radi na renoviranju bolnice u Užicu.

Završni radovi u građevinarstvu - ikona i ilustracija

Sektor završni radovi u građevinarstvu

Deo tima sektora završni radovi u građevinarstvu radi na renoviranju bolnice u Lazarevcu.