24 маја Kompanija Jadran dobila novog direktora

Srđan Popov imenovan je za novog direktora Jadrana. Novi direktor iza sebe ima blizu tri decenije iskustva, kao rukovodilac, lider, izvršni direktor, poslovni konsultant, mentor i projekt menadžer. Tokom karijere bavio se razvojem, restrukturiranjem i reorganizacijom poslovnih, proizvodnih i informacionih sistema i upravljanjem promenama.

Srđan Popov je diplomirani inženjer elektrotehnike, Magistar nauka menadžmenta i MBA. Govori engleski i francuski jezik i služi se nemačkim.

Poslovno iskustvo gradio je u različitim industrijama radeći kao generalni direktor u velikim poslovnim sistemina, proizvodnim i uslužnim preduzećima, kao što su Victoria Oil – fabrika ulja u Šidu, Veterinarski zavod Subotica i Jugoinspekt Novi Sad. Četrnaest godina je proveo na rukovodećim funkcijama u NIS-u, a na čelu Rafinerije nafte u Novom Sadu je vodio tim od 1.400 ljudi.

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam započeo novo poglavlje u svojoj karijeri u kompaniji sa tradicijom dugom skoro sedam decenija. Jadran je među liderima na tržištu, ima jasnu viziju razvoja, kvalitetne stručnjake, veliki poslovni potencijal i zavidan rast obima poslovanja. Imamo odlične preduslove da se uz timski rad, dobru organizaciju i posvećenost svih zaposlenih iskoriste potencijali i unapredi operativno i finansijsko poslovanje. Fokus u narednom periodu će nam biti i razvoj organizacije i naših zaposlenih, a vodilja za kvalitetno pružanja usluga i dugoročan uspeh će ostati zadovoljstvo naših klijenata, zaposlenih i partnera u lancu snabdevanja – rekao je Srđan Popov.

Podelite na društvenim mrežama!