Video

Izgradnja Palate pravde Novi Sad, zaštita temeljne jame

Naše ekipe na izgradnji nove zgrade pravosuđa u Novom Sadu izvode radove na armirano-betonskim zidovima i bušenim armirano-betonskim i sekantnim šipovima, na delu ispod erkera susednog objekta. U narednoj fazi sledi izrada armirano-betonske konstrukcije objekta.

Rekonstrukcija bolnice u Požarevcu, u toku radova

Naša kompanija ima dvostruku ulogu na ovom projektu: izrada projektno-tehničke dokumentacije, kao i uloga generalnog izvođača na 8.558m2.
U prethodnom periodu izveli smo:
– sve građevinske i zanatske radove
– instalacije vodovoda, kanalizacije i hidrantske mreže
– elektro-instalacije, instalacija telekomunikacija i sistema dojave požara
– mašinske radove

Nagrada Sberbank Srbija, Vredne vredi podržati

Naša kompanija jedna je od devet domaćih firmi, klijenata Sberbank Srbija koje su nagrađene u okviru već tradiocionalne akcije banke „Vredne vredi podržati“. Kao i ranijih godina, u nagradnom izboru učestvovali su svi klijenti banke iz kategorije mikro, malih i srednjih preduzeća. Posle pažljive analize poslovnih rezultata velikog broja kompanija i preduzeća, odabrano je devet najuspešnijih biznis klijenata, među kojima se našala i kompanija Jadran d.o.o. Zahvaljujemo se našim partnerima iz Sberbank Srbija na divnom poklonu.

Izgradnja Palate pravde Novi Sad, početak radova

Za investitora, Evropsku delegaciju u Republici kao generalni izvođač započeli smo izgradnju nove Palate pravde u Novom Sadu. Novi objekat imaće ukupnu površinu od 9.000m2 i sastojaće se od dva podzemna nivoa, prizemlja i šest spratova.

Seča rastinja – Bobcat T870 Mulcher

Naša kompanija nabavila je radnu mašinu Bobcat T 870 Mulcher, dizajniranu za kontinuirano sitnjenje grmlja, korova, manjih stabala i gustog rastinja. Ovaj guseničar u optimalnim uslovima može da očisti površinu do 20 ari za samo jedan sat i ima neverovatno široku primenu.
Jadran vrši uslužno iznajmljivanje ove mašine, a više informacija možete pronaći na stranici Bobcat T870 Mulcher.

Izgradnja OŠ NIkola Tesla Leštane, kraj radova

Naša kompanija završila je prvi „design&build“ projekat u 70 godina dugoj istoriji – izgradnju nove osnovne škole u Leštanima. Osim glavnog objekta, naše ekipe su izgradile i fiskulturnu salu i uredile kompletno školsko dvorište.

Peskarenje i antikorozivna zaštita, Most na Drini

U okviru rekonstrukcije Mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića na Drini koji spaja Srbiju i Republiku Srpsku u Bosni i Hercegovini naša kompanija bila je zadužena za peskarenje i antikorozivnu zaštitu konstrukcije objekta.

Radovi na visini

Naša kompanija u svom timu ima sertifikovane radnike za rad na visini koji su obučeni za obavljanje širokog spektra građevinskih radova sa industrijskog užeta.

Izgradnja OŠ Nikola Tesla Leštane – Završni radovi

Nakon izrade konstrukcije glavnog objekta nove osnovne škole Nikola Tesla završili smo fasadu, spoljašnju stolariju, krovnu konstrukciju, kao i vodove elektro, vodovodnih, kanalizacionih i mašinskih instalacija. Po završetku zanataskih radova, očekuje nas spoljno uređenje dvorišta i sportkih terena.

Izgradnja OŠ Nikola Tesla Leštane, betonski radovi

Posle prve faze izgradnje nove OŠ Nikola Tesla u kojoj je obavljen iskop 3.000 m3 zemlje i izrađen temelj, na red je došla izrada betonske konstrukcije. Za četiri meseca intezivnih radova naši radnici ugradili su više od 1.100 m3 betona i preko 140 tona armature…

Injektiranje i sanacija betonskih površina

Važan segment našeg poslovanja jeste sanacija svih vidova oštećenja betonskih konstrukcija. Pogledajte kako izgleda kada naš tim zaustavlja prodor vode u Mokroj galeriji HE Đerdap I, 50 metara ispod nivoa Dunava, kao i u Injekcionoj galeriji HE Mali Zvornik.

Izgradnja OŠ Nikola Tesla – Leštane

Naša kompanija zadužena je za izgradnju nove osnovne škole u beogradskom naselju Leštane. Investitor projekta je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, a ukupna vrednost posla iznosi 545 miliona dinara. Naša ekipa u prvoj fazi izvršila je iskop 3.000 m3 zemlje i obavila pripremu za izradu temelja.

Peskarenje Beograd

Jedna od specijalnosti kompanije Jadran jeste peskarenje. Naš tim obučen je za peskaranje svih vrsta metalnih površina, industrijskih postrojenja, mostova, železničkih prelaza, metalnih odbojnika i ograda pored puta, tankera, industrijskih mašina i dalekovoda.