Donacije i društvena odgovornost

U proteklim godinama Privredno društvo Jadran d.o.o. je u domenu unapređenja etičke prakse i društveno odgovorne svesti ostvarilo niz aktivnosti putem donacija, radova na sanaciji objekata koji su od društvene važnosti. Naše privredno društvo socijalnu odgovornost i realizaciju ovakvog vida aktivnosti i delovanja, svrstava u korpus delatnosti od izuzetne važnosti kako za svakog pojedinca, tako i društvene celine.

Društvena odgovornost predstavlja bitan faktor delatnosti našeg privrednog društva. Timski rad i dobra poslovna saradnja zaposlenih, zasnovana na načelu dobra porodica je osnova dobrog društva, predstavlja bazu na kojoj smo izgradili model uspešnog i odgovornog poslovanja. Takav pristup integriše brigu o pojedincu i društvenim pitanjima kroz uticaj sopstvenog poslovanja na zajednicu, sa namerom realizovanja profesionalnih zadataka i ciljeva. Merilo uspeha za nas predstavlja sinergija zadovoljnog radnika i najviših standarda savremenog poslovanja, uz implementaciju modernih tehnoloških dostignuća sa kojima idemo u korak.

Donacije

Smatramo da je sprovođenje ovakvog, osnovnog principa neophodno u segmentu kontinuiranog razvoja našeg privrednog društva, što dokazuje višedecenijsko uspešno poslovanje i konkurentnost na tržištu u regionu, kao i naš skromni višegodišnji doprinos i delovanje na polju društvene odgovornosti. Mi se zalažemo za poboljšanje kvaliteta institucija koje su od vitalne važnosti za buduće naraštaje i mlade uopšte. Inicijativa i podrška su neophodnost svih onih koji su u mogućnosti da pomognu i pruže poboljšanje kvaliteta takvih institucija.

Privredno društvo JADRAN u cilju podizanja svesti o društvenim ciljevima i odgovornostima, dugogodišnjim delovanjem razvija i oplemenjuje, shodno mogućnostima, kvalitet institucionalnog rada strateški važnih objekata za našu zajednicu i društvo u celini.

 

Navešćemo samo neke od projekata kojima smo se potrudili da pomognemo i pospešimo kvalitet rada, bilo u vidu donacija novčanih sredstava, usluga i građevinskog materijala:

 

  • Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „dr Vukan Čupić“, 2015-2016
  • Ginekološko akušerska klinika Narodni front, 2016
  • Institut za Neonatologiju u Beogradu, 2016
  • Dom zdravlja Novi Beograd, 2016
  • Pozorište Boško Buha, 2016
  • Skijaški savez Srbije, 2016
  • Osnovna škola Jovan Miodragović u Beogradu, 2016
  • Srpska Pravoslavna parohija ovčarska – Hram Svete Petke u Ovči, 2016
  • Srpska Pravoslavna opština u Kladovu- Hram Svetog Georgija, 2016