Održavanje zelenih površina

Održavanje i uređenje zelenih površina

U okviru ovog sektora Jadran ima oformljene ekipe za održavanje dekorativnog rastinja i vegetacije, kao i za seču rastinja, naročito u blizini infrastrukturnih objekata kao što su dalekovodi. Na taj način omogućavamo lakši prilaz energetskim instalacijama.

Takođe, jedna od delatnosti kojom se bavimo jeste i obaranje visokih stabala uz maksimalni stepen bezbednosti po živote ljudi i imovinu.

Naš tim, osim rukovodioca sektora čine šefovi gradilišta koji obilaze teren, kontrolišu kvalitet obavljenog posla i učinak, kao i 40 obučenih radnika od kojih su neki sertifikovani kako za rad sa motornim testerama, tako i za rad na visini.

Jadran takođe ima kadar i opremu za krčenje budućih staza puteva pripremom deonica, pri čemu pružamo usluge prokopa, nivelisanje zemljišta i nasipanje šljunka.

Veliku pažnju posvećujemo bezbednosti naših zaposlenih. Zato za seču rastinja i košenje trave koristimo vozila, mašine i zaštitnu opremu najkvalitetnijih proizvođača u branši. Posedujemo kamionske korpe, alpinističku opremu, a po potrebi koristimo i kamionski kran (dizalicu).

Sektor održavanja zelenih površina takođe raspolaže sa:

  • 2 traktora za košenje trave
  • 35 testera
  • 23 trimera
  • 15 terenskih vozila
Održavanje zelenih površina icon