Izgradnja i adaptacija – Sportski objekti

  • Izgradnja i adaptacija – Sportski objekti 2 - Jadran d.o.o. Beograd
  • Izgradnja i adaptacija – Sportski objekti - Jadran d.o.o. Beograd
  • Izgradnja i adaptacija – Sportski objekti 3 - Jadran d.o.o. Beograd

Našoj kompaniji pripala je velika čast da bude nosilac konzorciojuma na projektu IPA 2015 „Izgradnja, obnova i sanacija sportskih objekata na teritoriji Republike Srbije“ Ovaj veoma značajni projekat za naš sport finansira Evropska delegacija u Republici Srbiji, a ukupna vrednost ugovora premašuje četiri miliona evra.

Radovi će se izvoditi na ukupno 24 objekta širom zemlje, a naša kompanija će kao nosilac posla raditi osam objekata i to: OŠ „Anton Skala“ i IŠ „Vuk Karadžić“ u Beogradu, SRC „Šumadija“ u Aranđelovcu, Gradski bazen u Velikoj planim SD „Soko“ u Ćupriji, gradsku sportsku dvoranu u Despotovcu, kao i SRC „7. juli“ u Paraćinu.

Na objektima su zastupljeni svi vidovi građevinskih i zanatskih radova, od zamene specijalnih spotrskih parketa po svim FIBA standardima , opremanja sportskim rekvizitima i trenažerima, do izgradnje potpuno nove sportske hale u OŠ „Anton Skala“.

Pored građevinskih, radove prate i kompletni mašinski i elektro radovi. Rok za završetak ovog projekta je septembar 2020. godine.

Category
Projekti u toku