Video

Seča rastinja – Bobcat T870 Mulcher

Naša kompanija nabavila je radnu mašinu Bobcat T 870 Mulcher, dizajniranu za kontinuirano sitnjenje grmlja, korova, manjih stabala i gustog rastinja. Ovaj guseničar u optimalnim uslovima može da očisti površinu do 20 ari za samo jedan sat i ima neverovatno široku primenu.
Jadran vrši uslužno iznajmljivanje ove mašine, a više informacija možete pronaći na stranici Bobcat T870 Mulcher.

Izgradnja OŠ NIkola Tesla Leštane, kraj radova

Naša kompanija završila je prvi „design&build“ projekat u 70 godina dugoj istoriji – izgradnju nove osnovne škole u Leštanima. Osim glavnog objekta, naše ekipe su izgradile i fiskulturnu salu i uredile kompletno školsko dvorište.

Peskarenje i antikorozivna zaštita, Most na Drini

U okviru rekonstrukcije Mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića na Drini koji spaja Srbiju i Republiku Srpsku u Bosni i Hercegovini naša kompanija bila je zadužena za peskarenje i antikorozivnu zaštitu konstrukcije objekta.

Radovi na visini

Naša kompanija u svom timu ima sertifikovane radnike za rad na visini koji su obučeni za obavljanje širokog spektra građevinskih radova sa industrijskog užeta.

Izgradnja OŠ Nikola Tesla Leštane – Završni radovi

Nakon izrade konstrukcije glavnog objekta nove osnovne škole Nikola Tesla završili smo fasadu, spoljašnju stolariju, krovnu konstrukciju, kao i vodove elektro, vodovodnih, kanalizacionih i mašinskih instalacija. Po završetku zanataskih radova, očekuje nas spoljno uređenje dvorišta i sportkih terena.

Izgradnja OŠ Nikola Tesla Leštane, betonski radovi

Posle prve faze izgradnje nove OŠ Nikola Tesla u kojoj je obavljen iskop 3.000 m3 zemlje i izrađen temelj, na red je došla izrada betonske konstrukcije. Za četiri meseca intezivnih radova naši radnici ugradili su više od 1.100 m3 betona i preko 140 tona armature…

Injektiranje i sanacija betonskih površina

Važan segment našeg poslovanja jeste sanacija svih vidova oštećenja betonskih konstrukcija. Pogledajte kako izgleda kada naš tim zaustavlja prodor vode u Mokroj galeriji HE Đerdap I, 50 metara ispod nivoa Dunava, kao i u Injekcionoj galeriji HE Mali Zvornik.

Izgradnja OŠ Nikola Tesla – Leštane

Naša kompanija zadužena je za izgradnju nove osnovne škole u beogradskom naselju Leštane. Investitor projekta je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, a ukupna vrednost posla iznosi 545 miliona dinara. Naša ekipa u prvoj fazi izvršila je iskop 3.000 m3 zemlje i obavila pripremu za izradu temelja.

Peskarenje Beograd

Jedna od specijalnosti kompanije Jadran jeste peskarenje. Naš tim obučen je za peskaranje svih vrsta metalnih površina, industrijskih postrojenja, mostova, železničkih prelaza, metalnih odbojnika i ograda pored puta, tankera, industrijskih mašina i dalekovoda.